Video/Fieri sot ,ne diten e Flamurit

367

Nje udhetim i shkurter sot nga qendra, ne hyrjen e ures se Sheqit.Ne kete distance te shkurter syri dhe durimi ndesh nje rruge te gjate per shkak te pengesave ne punimet ne rruge por mandej me te mirat dhe problematikat e saj pjesa e dyte prej fillimit re pedonales dhe ura e sheqit te sjellin me afer festen e flamurit