Video/Fieri ne diten e pare te 2017

322

Sot eshte dita e pare e vitit 2017. Pas nje nate feste dhe pa gjum qyteti eshte zgjuar sot i qete dhe me pak levizje. Edhe sot ka qene nje dite e bukur me diell duke i dhene mundesi qytetareve te shijojn shetitjet dhe vizitat tek miqte