Video/Fieri feston ne kete fundvit mes gezimit dhe rremujes 

468

Keto dite te fundvitit qyteti i Fierit eshte perfshire nga nje trafik disa here me te madh te levizjes se mjeteve se ne ditet e zakonshme. Bllokimi i sisa rrugeve per arsye te punimeve si ne “Ramiz Aranitasi” , Dervish Hekali si dhe bllokimi i qendres nga dekori i festave dhe lodrave ka sjelle nje fluks te densur ne trafik. Vargu i automjeteve zgjat dhe mbetet problem ne cdo rruge nderkohe qe rradheve nuk i ka shpetuar as pensionistet ne marrjen e pensioneve te fundvitit.