Video/Fier:1 minute heshtje per viktimat e aksidenteve

3116

Ne diten nderkombetare te perkujtimit te viktimave nga aksidentet eshe ne Fier automjetet kane ndalir per nje minute pne nderim te tyre. Sipas Skender Ismaili Shef i sigurise  rrugore ne Drejtorine  e Policise se Shtetit edhe rruget e Shqiperise numerojne rregjistrojne numer te larte vijtimash nga aksidentet.Ne 25 vjet demokraci ne rruget e Shqiperise kane mbetur viktima  7710 persona dhe 25 mije te plagosur nderkohe vetem ne qarkun fier per kete vit kane humbur jeten21 person , jane plagosur rende 47 dhe 91  persona te tjere jane plagosur lehte. Kjo dite sherben jo vetem si perkujtim ndaj viktimave te aksidentet por edhe sensibilizim per drejtuesit e mjeteve dhe kembesoreve per te rrespektuar rregullat e qarkullimit