Video/Drejt perfundimit rruga “Dervish Hekali”.Ja si duket sot!

1298

Po shkojne drejt perfundimit punimet per permbylljen e rikonstruksionit te rruges “Dervish Hekali” ne qytetin e Fierit.Punimet jane ne fazen e shtrimit te trotuareve si dhe lyerje te fasadave. Sipas ritmit qe po ndiqet punimet do te permbyllen ne muajin e ardhshem.

 Ka perfunduar rreth 80% e punimeve .Rruga “Dervish Hekali” eshte nje nyje e rendesishme ne levizjen e automjeteve .Investimi i kesaj rruge shkon ne vleren prej 146 miln leke te reja duke perfshire te gjithe parametrat e rruges me trotuare ndricim e gjelberim si dhe rikonstruksion dhe lyerje fasadash