Video/Dorëzohen nga qytetarët 10 armë zjarri dhe 1400 fishekë

70

Qarku Fier.

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen nga qytetarët 10 armë zjarri dhe 1400 fishekë, konketisht: 

Në Komisariatin e Policisë Fier 7 armë zjarri.

Në Komisariatin e Policisë Lushnje 1 armë zjarri e 680 fishekë. 

Në Komisariatin e Policisë Mallakastër 1 armë zjarri dhe 720 fishekë. 

Në Stacionin e Policisë Roskovec 1 armë zjarri.