Video/Dorëzohen ne Fier arme e municione

76

QARKU FIER.Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen nga qytetarët 9 armë zjarri, 590 fishekë, 24 granata dhe 40 ndezës, konkretisht: 
Në Komisariatin e Policisë Fier, 6 armë zjarri, 500 fishekë, 24 granata dhe 40 ndezës. 
Në Komisariatin e Policisë Lushnje 1 armë zjarri. 
Në Komisariatin e Policisë Patos 1 armë zjarri. 
Në Komisariatin e Policisë Mallakastër 1 armë zjarri dhe 90 fishekë.