Video/Deputeti i PD Mihaj e Dashi ne mbeshtetje te greves ne Zharrez

135

Deputetet e PD te Qarkut Fier  Bedri Mihaj dhe Kozma Dashi kane vizituar ne diten e sotme ambjentet ku ndodhen ne greven e urise 11 banore te Zharrezes. Ne deklaraten e tyre per mdiat deputetet jane solidarizuar me grevistes duke shprehur ne te njejten kohe se ata do bejne presionin e panderere qeverise per ti dhen fund kesaj situate. Mihaj dhe Dashi ne emer te forces qe perfaqesojne si dhe si deputet te ketij qarku kane shprehur indiferencen e deritanishem te qeveise mbi kete situate dhe mungesen e nje pergjigje sa i perket kerkeses me 6 pika drejtuar kryeministrit Rama per ti dhene fund situates ne Zharrez dhe daljen e 11 grevisteve nga greva e urise. Kerkesa i eshte drejtuar qe para 5 ditesh zyres Kryeministrit kane thene deputetet ndersa nga kryeministri nuk ka asnje pergjigje per zgjidhjen e kesaj situate. Pavaresisht kesaj heshtje kane Mihaj dhe Dashi ne do te ngrem zerin dhe do kerkojm pa u ndalur qw te marr fund kjo situate ne Zharrez dhe njerezve tu kthehet qetesia dhe te demshperblehen