Video/Dallge dhe ere,braktisen plazhet Seman e Darzeze.

269

Pas temeperaturave te larta vjen dhe pak freski.Era e forte ne bregdet dhe vranesirat e motit kete mengjes kane bere qe plazhet e Darzezes dhw Semanit te kene me pak frekuentues. Deti ne keto dy plazhe ka pasur dallge te medha ndersa era ka krijuar problem edhe me reren . Kaq ka mjaftuar per te frikwsuar pushuesit te frekuentojne me pak keto plazhe ne diten e sotme