Video/C’fare po ndodh me parkun qendror ne Fier!?

1633

Vijon zbatimi i punimeve per parkun qendror ne Fier . Ka nisur bashk me punimet ne shesh edhe restaurimi i godines 90 vjecare ,dikur godina e  fabrikes miellit ndersa pas rikonstruksionit do te jete nje qender per zhvillimin e aktiviteteve rinore ne Fier.  Zbatimi i punimeve ecen me ritme dhe do te jete gati para zgjedheve te 18 Qershorit 

Per financimin e parkut te ri bashkia ka perfituar investimin e qeverise prej afro 296 milion leke te reja nderkohe prishja e objekteve qe rrethonin sipefaqen prej afro 18 mije metra katrore si dhe pastrimi i inerteve dhe shpronesimet shkojne ne total afro 4 miln €.

https://www.facebook.com/224396614266047/videos/1278344178871280/