Video/Banoret e Zharrzes ne proteste para Prokurorise Fier

102

Banoret e Zharrezes kane protestuar te heshtur para prokurorise se rrethit Fier .Me pankarta ne suar disa dhjetra banore te ZharreZes kane protestuar duke kerkuar hetim ne lidhje me shperthimet ne Zharre dhe demtimet e banesave te tyre . Banoret ne proteste kane marre shkak edhe nga ardhja ne prokurorine Fier e Prokurorit te pwrgjithshem Adriatik Llalla