Video/ALUIZNI Fier se shpejti me leje te gjitha objektet e vetdeklaruara

639

Rreth 100 banore te lagjeve Grize dhe Dukas ne bashkine Patos kane marre  ne dore lejet e legalizimit per banesat e tyre. Shpwrndarja e lejeve te legalizimit per keta fermere eshte kryer nepermjet nje ceremonie te organizuar nga ALUIZNI Fier si dhe Bashkia Patos ndersa kane marre pjese edhe ministrja e zhvillimit urban Eglantina Gjermeni si dhe deputetja e PS te kesaj zone Antoneta Dhima si dhe Kryetarja e Bashkise Pstos Rsjmonda Balili .Per ministrn Gjermeni ky proces eshte nje premtim i mbajtur i kesaj qeverisje 

Nderkohe drejtuesi i ALUIZNIT Fier Ervin Bushi eshte shprehur se per se shpejti do behet i mundur permbyllja  e te gjitha legalizimeve objekteve ne Fier ku cdo qytetar qe ka kryer aplikimin e vetdeklarimit do te jete pronar legjitim i prones i objektit pa leje. Kjo wshte edhe faza e permbylljes se ketij procesi duke nisur me pas me shtesat e pallatwve