Video/40 objekte do shemben ne rrugen Ramiz Aranitasi

398

Rreth 40 objekte do te hidhen ne toke nga  inspektoriati mbrojtjes territorit. Drejtuesi i ketij inspektoariti ne bashkine Fier Hader Cako eshte shprehur se objektet ne fjale jane shtesa te pallateve dhe objekte pa leje per te cilat eshte kryer njoftimi dhe kane nisur edhe egzekutimet e para qe pengojn investimin e rikonstruksionit tw rruges. Bashke me nderhyrjet per egzekutim me prishje te objekteve ne fjale, inspektoriati i mbrojtjes territorit te bashkise ka nisur edhe heqjen e kabllove  te operatoreve televiziv si dhe te lidhjeve telefonik privat.Investimi ne fjale shkon ne 169 mln leke te reja dhe do te zbatohet ne rikonstruksion te rruges, trotuareve, ndricim gjelberim , dhe restaurim dhe lyerje fasadash te pallateve.ky eshte i dyti investim qe zbatohet per rrugen Ramiz Aranitasi, pas atij ne vitin 2003