Video/40 cm bore  ne Llogara,bllokohen dhjetra mjete

240

Reshje te dendura bore kane vijuar te bien gjate dites se sotme ne Llogara.Trashesia bores shkon deri ne 40 cm.Ka makina te bllokuara per shkak se nuk kame zinshir dhe nuk kishin parashikuara kete situate . Policia e shtetit ka bere te ditur te gjithe drejtuesit e mjeteve per tu pasjisur me zinxhir nese planifikojne kalimin e kete aks rrugor.ka Kalohet vetem me.zhinxir.Efektivat e policise si dhe  punonjesit e ndermrjes se rrugeve kane shkuar ne vend dhe po punojne per hapjen e rruges ne te gjithe gjatesine e saj