Video/3000 Fierakë nisen për në protestën e Opozites

103

Rreth 3000 qytetarë nga Fieri janë nisur sot në orën 8:00 drejt Tiranës për të marrë pjesë në protestën e PD-së që nis në orën 12:00. sipas kreut te PD Fier Luan Baci jane nisur 27 autobus si dhe dhjetra furgon dhe automjete private per tju bashkuar kesaj proteste
Grumbujt e protestuesve janë parë në pika të ndryshme të qytetit si nga QTU, Fier, nga selia e PD Dega Fier, nga ish-hotel Turizmi, nga kryqëzimi i parkut, kryqëzimi i Grecallisë etj.