Video/ Si eshte dhe si do jete Lulishtja tek “Bar Rinia”

1822

Pas periudhes disa mujore te punimeve ne rrugen Dervish Hekali sot projekti i zbatimit te punimeve  eshte shtrire edhe ne rehabilitimin e lulishtes “Rinia” e cila se bashku me rikonstruksionin e rruges Dervish Hekali permbyllin projektin per tjetersimin e kesaj rruge.Sot ka nisur prerja e degeve te pishave te kalbura dhe demtuara ndersa kurora do te ruhet.Rruga ne fjale eshte nje nyje e rendesishme ne levizjen e automjeteve  nderkohe qe lulishte” Rinia” sipas projektit do tw jete teresisht me nje pamje tjeter dhe bashkekohore. Investimi i kesaj rruge se bashku me lulishten shkon ne vleren prej 146 miln leke te reja duke perfshire te gjithe parametrat e rruges me trotuare ndricim e gjelberim si dhe rikonstruksion dhe lyerje fasadash

Pamjet tek Bar Rinia sot

Projekti i zbatimit ( si do jete “neser”)