Video/Rihapen punime perseri  ne sheshin qendror ne Fier

468

Kjo eshte qendra e Fierit qe vijon te mbahet e rrethuar nga punimet qe po kryhen per instalimin e kolektorit te ujrave te zeza. Per 5 muaj me rradhe sheshi qendror eshte kthyer ne nje problem per levizjen e automjeteve dhe kalimtareve. Shume kalimtare jane cuditur jo vetem per faktin se punimet po zgjasin pambarimisht por ne disa vende , rihapen perseri kanale . Sipas kalimtareve nuk ka seriozitet ne punimet qe kryhen duke u rihapur  te njejtat pjese disa here

Qershor 2016 rrjeti ujesjellesit

Shtator 2016

Korrik 2016

Tetor 2016 rihapet

Tetor rihapet per kolektorin