Video/ Re pluhuri e rëre mbulojne ne mbremje FIERIN

295

Duket se pervec te nxehtit me temperatura perveluese deri ne 40 grade ka mberritur edhe stuhite e reres Afrikane. Nese do shikoni kete video me poshte do dalloni renie e reres ne rruget e Fierit. Fenomeni qe po ndodh eshte konstatuar edhe ne qytete te tjera dhe shpjegohet me nje stuhi rere qe ka sjelle reren prej Afrikes deri ne vendin tone. Dukuria ne fjale nuk eshte e panjohur dhe e pandodhur me pare .