Video/ Punonjesit e Rafinerise te zhgenjyer, rikthehen ne protesta

93

Pas aktit te 62 vjecarit Agim Myrdini i cili tentoi te vethidhej nga oxhaku i rafinerise per shkak te mosmarrjes prej 3 muaj te pagave sot punonjesit e rafinerise kane dale serish ne proteste. Punonjesit jane shprehur te zhgenjyer pasi ju premtua marrja e pagave por sot ata kane marre vetem pagen e nje muaji.Punonjesit jane shprehur se ata do te vijojne protesten deri ne zgjidhjen e problemit dhe marrjen fund te kesaj situate