Video/ Protestuesit ne  Mbrostar ,kunder impiantit te plehrave bllokojne rrugen.

1168

Banoret e Mbrostarit kane protestuar sot kunder ndertimit te impiantit te plehrave. Ne diten e dyte te kesaj proteste banoret e Mbrostarit qe sot kane qene me shume ne numer kane bllokuar disa here rrugen nacionale Fier-Tirane.Vetem me nderhyrjen e forcave te policise eshte mundur clirimi i rruges nga protestuesit

Protestuesit kane hedhur thirrje jashte plehrat nga Mbrostari ndersa kane kercenuar se do rimblidhen ne kete shesh dhe rruge deri kur te terhiqet ky vendim per ndalimin e ndertimit te impiantit te plehrave ne Mbrostar