Video/ Postblloqe , prezence dhe kontrolle te policise ne rruget Fier

1164

Kjo eshte policia qe duam ne sherbim te ruajtjes se rendit dhe qetesise publike.Efektiva te drejtorise se policise se qarkut Fier kane rritur prezencen dhe kontrollet ne rruge .Ne 24 ore prezenca e policise Fier eshte ne gatishmeri dhe kontrolle te vazhdueshme te cilat jane rrjedhoje e nje pune rutine dhe plani masash ne lufte ndaj trafiqeve te droges , personave ne kerkim dhe trafiqeve te paligjshem. Policia gjithashtu pergjate oreve te nates ka ngritur disa postblloqe ne hyrje daljet e Fierit duke bere kontrolle ne mjetet te dyshimta dhe jo vetem por edhe per zbatimin e regullavw te qarkullimit nga drejtuesit e mjeteve