Video/ Nje tjeter lajm i mire per FIERIN

934

Kreu i Bashkise Subashi ka percjelle nje tjeter lajm te mire per qytetin e Fierit me aprovimin e investimit te rruges Rauf Nallbani apo rruga e stacionit te trenit . Subashi ka shpjeguar se ky investim i jep fund jo vetem problematikes se kesaj rruge por edhe stacionit te trenit duke e kthyer sheshin e saj ne nje terminal per autobuzet.Ky projekt parashikon rikonstruksion jo vetem te rruges me te gjithe parametrat por edhe restaurim te fasadave dhe lyerje te tyre , ndricim dhe gjelberim