Video/ Ngjyra kameleoni ne fasada

1299

Thuajse ka perfunduar rruga Mujo Ulqinaku dhe lyerja e fasadave perseri ka hapur diskutime per ngjyrat e ndezura.Fasada e pallatit perball harkut qe tashme eshte emertuar ne rrjetin social Facebook si ngjyrat e Kubes se Kastros apo Jamaikes se fundmi ka dhe nje pallat perball .Fasada e tij nuk dihet se cfar eshte dashur te tregoje, por nuk eshte as art apo pikture vetem ngjyra qe perngjajn me nje kameleon ne nje xhungel dhe  video game “Mario” .Fieri me keto lyerje fasadash eshte bere si modeli i gjithe qyteteve te tjera “rilindase”

Ja dhe disa komente per fasaden e pallatit hark