Video/ Ne uje,rruga e Kontrollit Fizik te Automjeteve

437

Rruga drejt Kontrollit Fizik te Automjeteve eshte pushtuar perseri nga uji i reshjeve te shiut qe kane rene pergjate nje nate me pare dhe paraditen e se Merkures. Kjo rruge mbetet nje problem persa i perket jo vetem  permbytjeve por edhw per gjwndjen e saj  per shkak te gropave dhe amortizimit