Video/ Nate e qete rrugeve te Fierit

215

Nata e pare e ketij viti te ri. Fierit i eshte kthyer qwtesia rrugeve te tij ndryshe nga dite me rremuje dhe plot trafik te automjeteve. Megjithese kjo situate eshte e perkohshme gjithsesi komuniteti fierak dhe sidomos shume drejtues te mjeteve kane gjetur pak qetesi dhe liri levizje