Video/ Mbrostari para prefektures ,” Ja te vdesim ja te rrojme ,ne plehrat nuk i pranojme!”

670

Protest para prefektures e dhjetra banoreve te Mbrostarit.Banoret kane kerkuar pergjigje perfundimtare nga prefekti i qarkut Fier per te mbajtur premtimin mbi kthimin prapa te vendimit te keshillit bashkiak per ndertimin e impiantit te plehrave.Ata jane shprehur se ne prej neser do te dalin perseri ne rruge duke protestuar dhe bllokuar rrugen nese ky vendim nuk do te anullohet.