Video/ Mbremje te ftohta Nentori ne Fier  dhe rruge te shkreta

353

29 Nentor.Mbremje e ftohte ne Fier dhe rruge te zbrazeta.Temperturat ne keto dy dite jane ulur se tepermi ndersa sot ato arriten ne 2* ndersa neser do ulen deri ne -2 grad paradite dhe 7-10 grad gjate dites.  Aty ketu makina e kalimtare qe nxitojne te kthehen ne shtepite e ngrohta. Pak bare e lokale, numerojne klientet e fundit ,dhe nis nje heshtje kudo mbi qytet dhe rruget e tij ,ne erresiren e nates .