Video/ Ja si duket sot rruga “Dervish Hekali” e perfunduar !

1163

Perfundon rikonstruksioni inrruges “Dervish Hekali” ne qytetin e Fierit.Tashme ka nisur dhe po shkon en perfundim vijezimet apo sinjalistika horizontale. 


 Rruga “Dervish Hekali” eshte nje nyje e rendesishme ne levizjen e automjeteve .Investimi i kesaj rruge shkon ne vleren prej 146 miln leke te reja duke perfshire te gjithe parametrat e rruges me trotuare ndricim e gjelberim si dhe rikonstruksion dhe lyerje fasadash