Video/ Ja si duket Fieri kete mengjes 

347

Pas reshjeve te bores qe rane nje nate me pare qyteti i Fierit eshte zgjuar sot ne rrezet e Diellit.Catit dhe tarracat e pallateve kane zbardhur por neper rruge ka ende ngrica dhe bore. Situata ne rruget e qarkut Fier eshte ne pranine e bores dhe ngricave dhe akullit ndersa edhe levizjet e automjeteve sot ne mengjes kane qene te pakta