Video/ Ja si do jete neser rruga e stacionit te trenit Fier

827

Tashme ka marre vulen perfundimtare miratimi i projektit per rehabilitimin e rrugës “Rauf Nallbani”. Ky investim kap nje vlere financimi prej 140 milion leke te reja dhe projekti eshte fituar nga bashkia dhe priten vetem procedurat per zbatimin e tij. Gjatesia e kesaj rruge eshte rreth 700 m lineare dhe rikonstruksioni i rruges do te sjelle parametra bashkohor ne kete rruge por edhe funksional.

Rruga ne fjal eshte ndertuar rreth 50 vjet me pare dhe ne te gjithe kete periudhe ka pesuar vetem riparime. Investimi i ri parashikon zgjerim te rruges , korsi bicikleta si dhe,trotuare , gjelberim dhe ndricim te denje per nje qytet modern te se ardhmes