Video/ Ja mesazhi i Subashit drejtuar komunitetit te Mbrostarit

1768

Pas situates se krijuar ne salle ka ardhur dhe reagimi i kreut bashkise Fier.Ne deklaraten e tij Subashi eshte shprehur se kundershtimet dhe protestat e banoreve jane te nxitura politikisht por megjithate ne sqarojme komunitetin se ndertimi i ketij impianti do te marre dhe kaloje me miratimin e tyre.Subashi ka qetesuar komunitetin se ky impiant nuk ka impakt te demshem per jeten e banoreve pervecse te mirave qe perfitohen prej tij . I gjith ky investim kryhet per te zgjidhur nje problematik qe ne rradhe te pare eshte zhvendosja e fushes mbetjeve urbane qe ndodhet nga kjo zone dhe largimi i tyre me ane te ketij impianti.Subashi i ka bere thirje banoreve te Mbrostarit ti largohen instrumentalizimit politik te kesaj ceshtje duke u shprehur se cdo vendim do te merret pa cenuar interesat e komunitetit duke shtuar gjithashtu se ky impiant do ndertohet ne kete zone por ende nuk eshte percaktuar sa larg do jete nga Mbrostari per te cilen mbetet teme per tu diskutuar me specialiste dhe me banoret