Menyra per te marre certifikaten e pronesise ne pallatet ne Fier qe eshte larguar investitori

413

Jane gati 8 pallate dhe qindra banore ne Fier te cilet nuk kanw certifikate pronesie per apartamentet qe kane blere ne vite. Megjithese ata kane shlyer te gjithe velren monetare te kostos se apartamentit ende nuk kane marre cerifikaten e pronesise te jene pronarw te ligjshem pasi jane  larguar investitoret jashte vendit.Rreth nje vit me pare kreu i bashkise Fier Armando Subashi ka deklaruar se te gjithe ata banore qe kane nje problem te tille duhet te plotesojne nje kerkese dhe tja drejtojne keshillit bashkise fier per zgjidhjen e ketij problemi . Megjithate problemi ende nuk eshte zgjidhur banoret e ketyre pallateve ende sorollaten per te marre certifikaten e shtepive ku jetojne