Video/ Fieri po jeton me vdekjen prane

894

Ka me shume se dy muaj qe lumi qe pershkon qytetin e Fierit ka marre ngjyren e vdekjes. Ngjyra e zeze qe kane marre ujrat e lumit jane shkak i derdhjeve  i mbetjeve te naftes nga perpunimi i uzines se Ballshit dhe asaj ne Fier.  Tonelata derdhje mbetjesh qe shendrojne ngjyren e natyrale te ujit ne helm ,i cili ndodhet jo vetem brenda ujit por edhe perhapet ne mjedis . 

Per te ardhur keq qe megjithese nuk kane rreshtur denoncimet, kritikat dhe sharjet e qytetareve te ndryshem qe denoncojne kete masaker ekologjike ajo vazhdon per vite me rradhe dhe nuk po ndalet.