Video/ Fieri i kthehet normalitetit

462

Dita e 4 e ketij viti ndersa Fierit i eshte kthyer normaliteti . Institucionet i jane kthyer punes ndersa rruget kane nisur levizjen dhe fluksin e meparshem. E vecante ne keto dite eshte normaliteti ne levizjen e automjeteve te cilat jane me te pakta nga me pare