Video/ Bora zbardh kete mbremje Fierin

738

Bora e pare ka zbardhur kete mbremje te 11 Dhjetorit Fierin. Eshte bora e pare qe pas me shume se 32 vjetesh ne Fiet. Floket e bores kane mbuluar rruget mdersa menjehere ne rruge dhe ne sheshe kane nisur te dalin banoret duke ju gezuAr ketij fenomeni natyror.Vetem nje ore ka zgjatur kjo kenaqesi per banoret e Fierit per te cilet bora eshte e rralle