Video/ Bashkia Fier 700 pako per te varferit per te kaluar Festat

186

Bashkia Fier shperndan 700 paketa ushqimore te cilat jane dhurate e bashkise per  familjet te varfera dhe ne nevoje me rastin e festive te fundvitit. Keto paketa permbajne bazen ushqimore duke filluar nga orizi, makarona, mielli, vaji, kripa etj deri tek pijet, embwlsirat e mishi (kaposh apo pule deti). Keto ndihma po shprrndahen ne te gjitha njesite administrative dhe ne qytet sipas nje liste qe ka perpiluar cdo administrator njesie qe kane identifikuar gjendjen ekonomike te familjeve ne zonen ku jetojn.