Video/ Banoret e Zharrezes hyjne ne greve urie

662

Banoret e Zharrezes kane hyre ne greve urie .Rreth 20 burra dhe djem qe perfaqesojne komunitetin e Zharrezes kane hyre ne greve urie per tronditjet e fundit qe demtuan banesat e tyre. Ata fajesojne kompanine e naftes qe ka shkaktuar “termetet” ne zonen Patos Marinez . Hyrja ne greve urie nga banoret e Zharrezes ka ardhur per faktin pasi ata jane lene ne meshire te fatit dhe ne imdeferwnce totale nga pushtetaret.Greva e urise do te zgjase deri ne marrjen fund te kesaj situate te lekundjeve qe shkaktohen nga kompania e naftes bankers