Uragani “Mattew”ka vrarë 400 persona në Haiti

68

Uragani “Mattew” i ka vrarë të paktën 400  persona në Haiti, ndërkohë që stuhia është nisur drejt Bahamas rrugës për në Florida të SHBA-ve.Shërbimi Civil i Mbrojtjes i Haitit ka thënë se shumica e personave kanë vdekur nga rrëzimi i pemëve, nga gjësendet tjera për shkak të erërave të forta dhe lumenjve të mbushur, transmeton Express.  
“Kurrë nuk kam parë diçka si kjo”, ka thënë Louis Paul Raphael, delegat i qytetit roche-a-Bateau.