Trump-Rusisë: Bëhuni gati, raketat do të vijnë tek ju

Trump-Rusisë: Bëhuni gati, raketat do të vijnë tek ju

81

Presidenti i SHBA-së Donald Trump ka lëshuar një deklarata të fortë kundër Rusisë, pas sulmit kimik në Siri.

Trump shkruan në profilin e tij në Twitter se ‘Moska duhet të bëhet gati, se raketat do të shkojnë deri aty’.

Rusia betohet të rrëzojë të gjitha raketat që nisen kundër Sirisë. Bëhu gati Rusi, sepse ato do të vijnë, të mira, të reja dhe “inteligjente”! Ju nuk duhet të jeni partnerë me një Kafshë Vrasëse Gazi që vret popullin e tij dhe kënaqet!’, shkruan Donald Trump në Twitter.