Trump:  ‘Miliona të vdekur  votuan Clinton’ ,te nis hetimi 

47

Presidenti Donald Trump ka premtuar një “hetim të madh për mashtrimet në votime”, duke pretenduar se ka pasur miliona fletë votimesh të paligjshme.
Presidenti i ri tha se hetimi do të përfshijë “ata që janë regjistruar për të votuar në dy shtete dhe ata që janë të paligjshëm”.


Trump tha gjithashtu se hetimi do të përqendrohet tek “votuesit që kanë vdekur (dhe shumë prej një kohë të gjatë) por që në zgjedhje rezultuan aktivë”.
Ai ka pohuar se deri në pesë milionë vota të paligjshme u hodhën për Hillari Klinton, shkruan “BBC”