Trump hyn ne Shtepine e Bardhe , pritet nga Obama

74

Trump ka hyrë në Shtëpinë e Bardhë, pasi u përshëndet nga presidenti në ikje dhe zonja e parë.Presidenti i zgjedhur i përshëndeti marinsat qe jane ne  ruajtje te Shtëpisë së Bardhë ndersa ne hyrje përpara Shtepise ata kane shkrepur një foto zyrtare. Ata kanë shkuar tashmë brenda për çaj dhe kafe.

“Eshte kënaqesi qe ju shohim. Urime”, tha Obama për Trump dhe gruaja e tij Melania ai i shtrëngoi dorën.