Tregu i ri bujqesor gati per 102 tregetar

915

Rreth 102 tregetare do te zhvillojne aktivitetin tregetar ne investimin me te ri ne qytetin e Fierit, qe ndodhet ne hyrje te rruges per ne Vlore. Bashkia Fier ,ka nisur procedurat e percaktimit te tregtareve sipas nje sistemi perzgjedhes “random”per mos te krijuar pakenaqesi ne perzgjedhje mes tregtareve. 

Tashme gjithcka eshte gati ne kete treg me standarte bashkohore dhe per me teper me cmime teper te favorshme qeraje mujore per tregetaret ( vetem 5 mije lek ne muaj). Pas kesaj procedure keto dite nis edhe funksionimi i ketij tregu qe pervecse u vjen ne ndihme tregetareve por edhe qytetareve Fierak