Te shtena me arme ne qender te Fierit, plagoset nje person

Te shtena me arme ne qender te Fierit, plagoset nje person

1208

Fier, te shtena ne qender te qytetit, prane Prefektures( Lokali i Basteve ne Rrugen ‘Ramiz Aranitasi’). Paraprakisht mesohet se eshte qelluar drejt nje lokali pro-bastesh.Eshte qelluar me pistolet dhe mesohet se eshte plagosur nje person qe eshte derguar ne spital. Ka qene nje grindje qe ka ndodhur fillimisht jashte lokalit dhe me pas ka ndodhur shkrehja e nje arme pistolet. Ne vendngjarje kane shkuar forca te policise te cilet po kryejne procedurat perkatese dhe zbardhjen e kesaj ngjarje. Vijon….