Te rrish prane drites

51

Fotografi e Christopher Martin

Në anen veriore të provincës Yunnan të Kinës, në pjesen e pare te vargmalit të Himalajes , shumica e njerëzve që jetojnë në qytetet e vogla dhe fshatrat janë tibetiane etnik. Ne kete foto, Christopher Martin ka treguar një nga këto shtëpi tradicionale tibetiane, ai ka kapuut një moment lutjeje. “Ishte një nder per mua qe pashe dhe njoha kulturën e tyre gjatë një vizite në këtë fshat” shkruan Martin.