Te majte dhe te djathte bashke ne perkujtim te Clirimit te Fierit

718

Eshte perkujtuar sot 72 vjetori i Clirimit te Fierit dhe krijimit te brigades se 11 sulmuese. . Drejtuesit e pushtetit vendor, familjaret e dëshmoreve kane nderuar te rënët e luftës duke vendosur lule ne lapidarin kushtuar krijimit te brigades se XI SULMUESE. Ndryshe nga ceremonite e tjera perkujtimore te Clirimit te Fierit sot nuk ka munguar perfaqesuesit e opozites