Tatimoret nga neser , kontrolle ne bizneset ne FIER per kuponat tatimore!

668

Punonjesit e Tatim Taksave ne Fier dhe ne gjithe vendin nga dita e neserme nisin kontrollet per evidentimin dhe zbatueshmerine e perdorimit nga bizneset te kasave fiskale dhe leshimit te kuponave tatimore per mallrat qe tregetojne apo aktivitetin qe ushtrojne .

Kontrollet gjithashtu do te perqendrohen ne kerkesen per  cdo biznes me aktivitet prodhues perpunues dhe tregetues ,per rregjistrimin,sigurimin e punonjesve si dhe listen e cmimeve .Kontrolli ne fjale do te shtrihet ne te gjithe territorin e Qarkut Fier dhe gjithe Shqiperine. Ne mbeshtetjente tatimoreve do te jene edhe krimi ekonomiko financiar .