Task Force e tatimeve ,ben kerdine me gjoba ne Fier

564

Te ardhur nje dite me pare rreth mesdites, sektori i hetimit tatimor si dhe task force e tatim taksave nga Tirana ,ka kryer kontrolle te befasishme ne bizneset me aktivitet ne Fier. Vetem ne pak ore te pasdites  se dites se djeshme inspektoret e tatimeve kane vendosur mbi 50 gjoba ne Fier per mos leshimin  e kuponit tatimor per bleresit.

Aksioni ne fjale eshte kryer edhe ne oret e nates  Bizneset e kontrolluara dhe ku eshte konstatuar kjo mangesi e leshimit te kuponit tatimor ,nuk eshte treguar asnje tolerim. Erdhen ne oren 22:30 te nates , ka thene nje biznes dhe pa asnje diskutim vendosen gjoben 50 mije leke te reja.Kontrollet per leshimin e kuponit tatimor nga bizneset vijojn te jene te pranishme ne Fier