Stuhia ne Fier shkul pemet ne qender te qytetit si  dhe shkakton deme te tjera.

1118

Fieri eshte perfshire kete pasdite nga stuhi te forta me shpejtesi te forte te eres prej 80 km/ h, te shoqeruar me rrebeshe shiu. Ka zgjatur vetem 2 ore stuhia ne fjale ,duke shkaktuar jo vetem thyerje te pemeve por edhe demtim te linjave te te energjise elektrike, duke lene pa drita disa fshatra dhe gjysmen e Fierit​

​.Nje familje ne Fier ne lagjen Konferenca e Pezes ka perjetuar tmerrin gjate kesaj stuhie pasi stuhia ka hedhur me force ne catine e shtepise nje tubo hekuri qe ka care tavanin e shtepise. Familja e Dhimitrov Sulaj ka treguar se kane shpetuar per mrekulli nga nje tube hekuri qe ka pershkuar catine dhe ka demtuar tavanin e kesaj shtepie