Stadiumi me i shtrenjte ne bote

94

Tani në Los Angeles do të keni mundësinë të shikoni një ndeshje të futbollit amerikan ne stadiumin më të shtrenjtë në botë.

Ai quhet “NFL Disney World.” Ky stadium do të ndërtohet në Inglewood, disa kilometra larg nga qendra e Los Angeles. Ai ka një kapacitet prej 80.000 vendesh, por për ngjarje të veçanta mund të tejkalojë në 100.000 kanë thënë projektuesit e tij.

Kostoja e ndërtimit është rreth 2.6 miliard dollarë dhe pritet të përfundojë në vitin 2019.