Si ta përdorni Google Maps edhe pa internet

83

Google Maps është një alternativë shumë e mirë falas për harta dhe navigacion, e cila mund të përdoret edhe pa internet.
Së pari duhet ta keni të instaluar aplikacionin Google Maps në pajisjen tuaj, dhe pastaj të ndiqni këto instruksione.

hapi i pare
20160326110828385-297x300

hapi i dyte shkarkojeni ate.
20160326110838519-287x300

Hapi i tretë: Shikoni në meny “Offline areas” ose “Zonat offline”.
20160326110852806-293x300

Hapi i katërt: Provojeni atë.
20160326110900886-285x300

Pastaj Google Maps edhe pse pa internet do ta përdorë atë sikur të ishte online.
Dhe mund të lëvizni rreth e rrotull, madje edhe mund ta përdorni atë duke vozitur, me ato harta që i keni të shkarkuara.